Fire sæsoners tagtelte med hård skal

Som telt-entusiast på taget kan vi ikke gøre det, men hver gang vi ser et hårdt telt, føler vi os tiltrukket.
Vi ved, at vi på få sekunder kan åbne bilens tagtelt, klatre op i dets indre og så hvile.
Du skal dog indse, at dette vil kræve de fleste tagtelte og ikke tillader dig at have andet udstyr på hylden.Derudover, alt efter hvilken type sengestativ du ejer, ikke alletagtelte med hård skalkan installeres.

131-002 telt10
Den har en 2-tommer skummadras, en sidetaske med småting med værdigenstande og standard aluminiumsstiger.
Ud over det er enOEM campingvogn tagtelt lavet i Kina, dethårdskal trekantet aluminium skaltelter et meget pålideligt telt.Et hårdt telts levetid er længere end den bløde skal, og det er mere modstandsdygtigt over for hårdt vejr.Den eneste bagside er den højere pris og højere vægt.Derfor er det de eneste to "defekter" i det hårde skaltelt.

3111
Det er ikke svært at åbne teltet, fordi det kan bruges med de fleste tagstænger.Du skal bruge to personer til at indstille det, men du er klar.Træk bare i den for at åbne den, du kan klatre ind i den på mindre end 30 sekunder.
Når du er kommet ind i teltet, vil du kunne lide det.Den 2-tommer tykke madras kan være lidt tynd, men du kan bestille en 3-tommer komfort.Det indvendige rum er meget behageligt, og de to sover godt.
Den har tre døre, som også bruges som ventilationsvinduer på begge sider, mens der er større sider foran.Hvis du fjerner madrassen, kan det indre levested blive en bærer.Dens højde er 13 tommer, så du kan medbringe noget bagage og andre ting.

131-002 telt1


Indlægstid: 24. oktober 2022