Hvordan vælger man tagtelt og jordtelt?

Uanset om det er et tagtelt eller et jordtelt, er der faktisk kun ét formål, og det er at hjælpe os med at sove udendørs.Tal om fordelene ved tagtelte.Tagtelte er opdelt isoft-shell tagtelteogtagtelte med hård skal.Det er generelt installeret på taget, og vægten af ​​tagteltet er generelt omkring 50 kg, så når det først er installeret på taget, er det ikke så nemt at skille ad.
I øjeblikket er4 sæsons tagtelter vind- og regntæt.Der er 6 cm tykke hynder i tagteltet, som er meget behageligt at sove i. For det andet er tagteltet meget praktisk at åbne og opbevare, og det kan åbnes på 3 minutter.Det kan gemmes på 2 minutter.Faktisk er dette også den største fordel ved tagtelte.Jeg har set mange mennesker bruge jordkonti før, men jeg ved ikke, hvordan man opretter en jordkonto.Designet af jordtelte er meget komplekst.Nogle telte, især store telte, kræver generelt 2-3 personer at sætte op.

H42a1271c3cce4fefa47992dc23abd289C
Tagteltet svarer til at fastgøre teltet på bilens tag, hvilket er meget praktisk at bruge.Derudover har tagteltet en vis afstand til jorden, hvilket er mere sikkert i naturen, og den fugttætte effekt er meget bedre end jordteltet.Når du kører selv, støder du på kraftig regn midt på vejen, så har tagteltet en stor fordel.Du kan sove i tagteltet, så længe køretøjet er parkeret.Udover at parkere din bil på jorden, bør du også overveje at slå et telt op.Jordmiljøet er ikke godt, og det er endnu sværere at sætte et jordtelt op i regnbygen.
For nogle grusveje i bjergene er jordtelte ikke nemme at sætte op.Selvom teltet er sat op, er skaden på jordteltet særlig stor.Vi skal også overveje en situation, det vil sige, at der vil være vandophobning nogle steder under kraftig regn.Medmindre du har et tagtelt, kan du kun sove i bilen, fordi der absolut ikke er nogen måde at slå et telt op i vandet.Med grus, græs osv. er det umuligt at sætte et jordtelt op.

4-13 活动
Tagtelte har også nogle ulemper.For eksempel, efter at tagteltet er tilføjet tagteltet, vil kroppen blive højere.Vi skal tage højde for højdebegrænsningerne på nogle særlige vejstrækninger.Derudover vil der, efter tagteltet er installeret, være let vindstøj på motorvejen, hvilket er mere besværligt at rengøre.

Arcadia Camp & Outdoor Products Co., Ltd.er en af ​​de førende udendørs produktproducenter med 20 års erfaring på området, specialiseret i at designe, fremstille og sælge produkter, der dækkertrailertelte,tagtelte ,campingtelte, brusetelte ,rygsække, soveposer, måtter og hængekøje serier.

H8f15a6b3a4d9411780644d972bca628dV


Indlægstid: Jul-11-2022