Forskellen mellem et enkeltlagstelt og et dobbeltlagstelt

1. Hvad er enenkeltlags konto?Hvad er endobbelt konto?Hvordan kan man differentiere?
Enkeltlagstelt:
Der er kun et lag ydertelt, produktionsprocessen er relativt enkel, og den største funktion er let vægt og lille størrelse.
Dobbelt telt:
Det yderste lag af teltet er dobbeltlags, som er opdelt i et indertelt og et ydertelt, som har gode vandtætte og åndbare egenskaber.
Ydertelt: Det yderste lag af dobbeltteltet, hovedfunktionen er vindtæt og vandtæt.
Indertelt: Det inderste lag af dobbeltlagsteltet, hovedfunktionen er at ånde.

Fisketelt 5
2. Den vigtigste funktionelle forskel mellem en enkeltlagskonto og en dobbeltlagskonto
At campere udendørs svarer til at sove i vilde omgivelser, og et telt skal beskytte vores hus.
Ekstern: for at forhindre indtrængen af ​​fugt, dug og endda regn;
Internt: For at trække vejret vil den udåndede gas og varme, som menneskekroppen udsender under søvn, kondensere til vanddråber, når de er kolde, så disse vanddråber bør falde på jorden i stedet for at falde på soveposen.
Dobbeltlagstelte kan gøre dette meget godt:
Yderteltet er vand- og vindtæt, og inderteltet er åndbart;
Den varme, som menneskekroppen udsender, vil passere gennem inderteltet, kondensere på yderteltets indervæg og derefter glide langs yderteltets indervæg til mellemrummet mellem yderteltet og inderteltet, så sovepose bliver ikke våd.
Enkeltlagsteltet har kun ét lag stof, og det er uundgåeligt at tage højde for funktionerne vandtæt og åndbar på samme tid.

11111
3. Brugsmiljøet af de to
Enkeltlagstelt:
Sommercampingaktiviteter som parkfritid og strandfritid overnatter generelt ikke udendørs, og prisen er relativt billig;
På grund af sin lette vægt bruges den også til snebjergbestigning, men kræver brug af højteknologiske funktionelle stoffer og tilbehør, som er dyrere.
Dobbelt telt:
Det har en bred vifte af anvendelser, og tre-sæson- og fire-sæson-kontiene er for det meste dobbeltlagede strukturer, som er mere omkostningseffektive.
Tips: Brug et vindtæt reb til yderteltet, og strukturen er fast;yderteltet og inderteltet er fuldstændig adskilt, og mellemrummet mellem dem er omkring en knytnæve, for at opretholde en god luftgennemtrængelighed.

swag-telt


Indlægstid: 30. maj 2022