Forskellen mellem hardshell og softshell tagtelte (og hvilke der passer bedst til dine behov)

Tagtelt med hård skalDen er lavet af højstyrke ABS med et strømlinet design, der hjælper med aerodynamik og inkorporerer nogle seriøst seje hjælpefunktioner.Tagcentret er designet til at passe til et standard 100-watt fleksibelt solpanel og inkluderer endda fastgørelsespunkter, der giver dig mulighed for hurtigt at montere det.Bagsiden er et dedikeret sted til at lægge duffles, tasker, æsker og alt andet udstyr, du måtte have med dig.
Den måler 85" lang og 50" bred og er vurderet til at sove to plus personer.Jeg er 5'9" med relativt brede skuldre og havde masser af plads oppe med min partner ved siden af ​​mig.
Med det hårde tagtelt kan du sætte et par tværstænger i standardstørrelse op til at fastgøre tasker, bærere, cykler og endda tunge genstande som surf eller paddleboards.Jeg ved ikke med dig, men jeg plejer at tage en masse ekstra udstyr og sjove ting med mig, når jeg tager på vejen.

He48bc602dc5a42b1bd5b73e9eea4c4558
Når du er klar til at slå lejr, udfolder teltet sig på under 30 sekunder med udløsning af fire clips og et par stropper.Jeg var lidt skeptisk ved at gå ind, men du kan virkelig bare trykke clipsene og give den et forsigtigt skub opad, og så se, hvordan det teleskoper ud i et klar-til-brug telt.
Endnu bedre, både madrassen og 8,5' stigen er gemt væk inde i teltet.Det reducerer antallet af ting, du skal huske at medbringe og opbevare i dit køretøj. Selve madrassen er lavet af 3" tykt skumgummi og er chokerende komfortabel.

H42c728c0fc9043669c11392e4ba851c1M
Alt i alt er tagteltet med hård skal slidstærkt, utroligt nemt at bruge og tilbyder en rimeligt prissat mulighed for dem, der leder efter et meget alsidigt tagtelt, der ikke kommer i vejen for dit andet udstyrsbehov.Uanset om du vil bruge den til overlanding, camping ved stihoveder, etablerede eller spredte steder, eller næsten hvor som helst andre steder, kan du parkere en leg.

Hee384496577c4d50b2c07172b9239d85d

Hvis du har en større familie eller ønsker at rejse med venner, er softshell-topteltene vejen at gå.Det er ensoft shell tagteltvurderet til at sove op til fire personer i komfort.
Den foldes ud fra en meget kompakt rektangulær pakke ved hjælp af den medfølgende stige som et håndtag til at trække toppen op og over og er for det meste klar til brug, når den er foldet.Det tager en tid eller to at vænne sig til processen, men det er ret nemt at finde ud af, når du først har haft den praksis.
Du skal manuelt indsætte nogle vinduesbjælker, men jeg fandt, at det generelt var ret nemt.Det, der var med til at få det til at skille sig ud, var den relativt tykke madras til et softshell tagtelt og det medfølgende ekstraudstyr.

6801
Det leveres som standard med et par tværstænger, der giver dig mulighed for at bruge teltet uden at ofre opbevaringsplads.Mens jeg testede det, satte jeg et par cykler, en kajak og en standard lasttaske ovenpå uden frygt for skade eller tab.
Den medfølgende king-size madras er omtrent lige så stor som et tagtelt bliver, før du går ind i multifold-opsætninger og giver rigelig plads til tre med lige nok til, at fire kan klemme sig ind.
Samlet set er dette et robust konstrueret og smart designet telt, der formår at maksimere fordelene ved softshell-markedet og samtidig skære nogle af ulemperne.Hvis jeg ledte efter et tagtelt til en familie på fire, er dette det, jeg ville gå med.

Arcadia Camp & Outdoor Products Co., Ltd. er en af ​​de førende udendørs produktproducenter med 20 års erfaring på området, specialiseret i at designe, fremstille og sælge produkter, der dækker trailertelte, tagtelte, campingtelte, brusetelte, rygsække , soveposer, måtter og hængekøje serier.

10.23


Indlægstid: 29-apr-2022